loader

Taxatie en advies verstrekt aan een van de voornaamste fabrikanten en installateurs van ramen met dubbele beglazing in Groot-Brittannië.

Taxatie en advies verstrekt aan een van de voornaamste fabrikanten en installateurs van ramen met dubbele beglazing in Groot-Brittannië.

Window looking into sunny garden

Achtergrond

European Valuations werd ingeschakeld door Anglian Windows Limited, een van de voornaamste fabrikanten en installateurs van ramen, deuren en veranda’s in Groot-Brittannië, om een taxatie en opinie te geven met betrekking tot hun debiteurenportefeuille, voorraden, machines en inventaris en overige apparatuur. Dit ten behoeve van een mogelijke ABL faciliteit.

Anglian is actief sinds 1966 en heeft 1.500 fulltime medewerkers in dienst en biedt een landelijke dienstverlening vanuit het hoofdkantoor in Norwich.

Anglian’s private equity-eigenaren Alchemy Partners, probeerden de huidige financieringsfaciliteiten van het bedrijf te herfinancieren en schakelden FRP Debt Advisory in om hen bij dat proces te helpen.

Onze adviezen en rapporten werden door het bedrijf, zijn adviseurs en potentiële kredietverstrekkers gebruikt als onderdeel van hun kredietstructurerings- en beoordelingsproces.

Arbuthnot Commercial Asset Based Lending was succesvol in het verstrekken van een ABL faciliteit van £10,7 miljoen, ter vervanging van bestaande faciliteiten en bestemd voor verdere groei.


Lees verder

Share: