loader

Due diligence-onderzoek voorafgaand aan de kredietverlening van een beursgenoteerd Recruitment en Professional Services groep.

Due diligence-onderzoek voorafgaand aan de kredietverlening van een beursgenoteerd Recruitment en Professional Services groep.

EuroVals Services-reporting

Achtergrond

European Valuations werd ingeschakeld door Parity Group Plc, een in Londen gevestigd rekruterings- en HR dienstenbedrijf voor organisaties bemiddeld in tijdelijke als permanente IT- en datatechologie mensen.

Parity – al meer dan 45 jaar actief – werkt samen met enkele van de grootste organisaties van Groot-Brittannië zolals met centrale & lokale overheden alsook organisaties binnen onderwijs, gezondheidszorg, detailhandel en huisvesting.

European Valuations werkte samen met de adviseurs van Parity, FRP Debt Advisory, die verantwoordelijk waren voor het structureren van de financiering. De reikwijdte van ons werk omvatte onder meer een onderzoek en advies naar de kwaliteit van de debiteurenportefeuille, inclusief een gedetailleerde analyse van inkomstenstromen, voor potentiële financieringsdoeleinden.

Ons rapport werd gebruikt door Leumi ABL, die een debiteurenfaciliteit van £9 miljoen structureerde om de werkkapitaalbehoefte van het bedrijf in te vullen.


Lees verder

Share: