loader

European Valuations breidt het Machines, Installaties & Bedrijfsinventaris-team uit.

European Valuations breidt het Machines, Installaties & Bedrijfsinventaris-team uit.

jamie gemell

James Gemmell sluit zich aan bij ons groeiend team voor de waardering en  verkoop van Machines, Installaties en Bedrijfsinventaris.

James heeft een procestechnische achtergrond en werkte in de steenindustrie, waar hij zijn gedetailleerde kennis van machines & installaties heeft opgedaan.

Daarvoor heeft James gewerkt bij een in Manchester gevestigd taxatie- en veilingbedrijf voor fabrieken, machines & installaties.

In zijn vrije tijd is James een fervent sporter die semi-professioneel voetbal speelt in de Cheshire Hallmark Premier League en cricket in de Derbyshire en Cheshire Premier Divisie.

In zijn vrije tijd is James een fervent sporter die semi-professioneel voetbal speelt in de Cheshire Hallmark Premier League en cricket in de Derbyshire en Cheshire Premier Division.

Dan Edgar zegt: “We zijn verheugd James te mogen verwelkomen in ons groeiend bedrijf en team. Zijn benoeming weerspiegelt de toenemende vraag naar onze diensten en onze focus om voortdurend de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.”

Related Posts