loader

European Valuations breidt zijn Europese voetafdruk uit.

European Valuations breidt zijn Europese voetafdruk uit.

rene

We heten René Pieren van harte welkom die ons vanuit Nederland zal ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen en vergroten van onze Europese aanwezigheid.

René heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van Corporate Banking, Overname Financiering en Asset Based Finance. Bij ondermeer NIBC, ING, GE Capital en BNP Paribas heeft René functies vervult in Sales & Marketing, Risk en Algemeen Management. Zijn carriere kenmerkt zich door het ontwikkelen en groeien van nieuwe (geografische) markten en producten en slagvaardig opereren van teams waar hij leiding aan gaf.

Hij begon zijn carrière in corporate banking en was van 2013 tot 2022 actief als Chief Commercial Officer en General Manager van BNP Paribas Factor Nederland waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten van een greenfield-operatie. In 2022 startte René zijn eigen adviesbureau waar hij zijn zakelijke klanten adviseerde op het gebied van product en business development. René heeft European Valuations per 1 januari 2023 versterkt, eerst als Business Consultant en sinds Juli 2023 als Director van de nieuwe Nederlandse entiteit.

René woont in Breda, is getrouwd en heeft twee dochters. In zijn vrije tijd is René een fervent golfspeler en amateurkok en erkent wijlen Keith Floyd als zijn grote inspiratiebron!!

René zegt: “Ik ben enthousiast en verheugd om European Valuations te kunnen assisteren bij de ontwikkeling en groei van hun Europese bedrijf. Ik weet dat ze een uitstekende reputatie hebben op het gebied van kwaliteit en consistentie, en dat er op hun advies wordt vertrouwd”.

Dan Edgar zegt: “We zijn verheugd dat René ons zal helpen bij de verdere ontwikkeling van onze activiteiten in Europa, waar de vraag naar onze diensten groeit. Het weerspiegelt onze reputatie en onze ambitie dat we iemand met de waardevolle ervaring van René kunnen aantrekken.”

René Pieren M:+31 6 14480688|E: rpieren@eurovals.eu

Related Posts