loader

Debiteurenbeoordeling ondersteunt investerings- en financieringsfaciliteit voor Britse fysiotherapie service groep.

Debiteurenbeoordeling ondersteunt investerings- en financieringsfaciliteit voor Britse fysiotherapie service groep.

yoga-3053488_1920

Achtergrond

European Valuations werd ingeschakeld door bd-capitalĀ in het kader van een due diligence-onderzoek met betrekking tot de debiteuren van de Ascenti Group (Ascenti). Dit ten behoeve van een mogelijke werkkapitaalfaciliteit in combinatie met de investering van bd-capital . BD-capital is een investeringsmaatschappij gericht op de Europese markt en biedt haar deelnemingen operationele ondersteuning.

Ascenti is een toonaangevende leverancier van fysiotherapie en geselecteerde klinische outsourcingdiensten gericht op Britse fysiotherapie- en geestelijke welzijnsmarkten. Opgericht in 1996 als een klein revalidatiebedrijf dat slachtoffers van motorongelukken helpt herstellen van letsel, is Ascenti organisch en via een reeks overnames in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot het toonaangevende onafhankelijke netwerk van diensten op het gebied van lichamelijk welzijn in Groot-Brittanniƫ, dat particulieren, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, particuliere ziektekostenverzekeraars en de NHS als klanten heeft.

We hebben nauw samengewerkt met Axis Arbor (Axis), betrokken als corporate finance adviseur van de klant, om de doelstelling van ons mandaat te formuleren. Binnen korte tijd hebben wij, ten behoeve van een nieuwe financiering, het due diligence-onderzoek op de debiteuren van twee bedrijven binnen de groep afgerond. Ons rapport en advies werden door Axis en potentiĆ«le kredietverstrekkers gebruikt bij het structureren en beoordelen van een werkkapitaalfaciliteit welke uiteindelijk dooĀ  M&G Investments werd verstrekt.

Lees verder

Share: