loader

Voorraadtaxatie en debiteurenbeoordeling ondersteunen faciliteit van £ 5,5 miljoen.

Voorraadtaxatie en debiteurenbeoordeling ondersteunen faciliteit van £ 5,5 miljoen.

white paint and brush

Achtergrond

European Valuations werd ingeschakeld door Cairngorm Capital om een waarderingsadvies te geven over de activa van Bromborough Paint & Building Supplies, een onafhankelijke verfdistributeur met 17 vestigingen in het noordwesten van Engeland. Cairngorm Capital is een gespecialiseerde investeringsmaatschappij die kapitaal en managementexpertise levert aan toonaangevende Britse bedrijven.

Bromborough Paint & Building Supplies, opgericht in 1948, is een familiebedrijf en is de derde grootste onafhankelijke verfdistributeur in Groot-Brittannië. De onderneming heeft meer dan 100 medewerkers en levert professionele decorateurs en doe-het-zelvers alle grote merken, van behang en verf tot stijlvolle accessoires en houtverzorgingsproducten .

Onze werkzaamheden omvatten het uitvoeren van een due diligence-onderzoek van de debiteurenportefeuille en een evaluatie en taxatie van de voorraden in het kader van een nieuwe ABL-faciliteit. Arbuthnot Commercial ABL structureerde en verstrekte uiteindelijk een debiteuren- en voorraadfaciliteit van £ 5,5 waardoor het bedrijf zijn geografische distributie kon uitbreiden en de groei van zijn e-commerceaanbod kon versnellen.


Lees verder

Share: